Поминальний день

На могилах квіти і порядок,
Пахнуть воском свічкові вогні.
Тут, на цвинатрі, уся громада
Відзначає поминальні дні.

Згадують небіжчиків спокійно,
Писанки, цукерки роздають,
Піднімають чарки за покійних,
З душами розмови поведуть.

День святий - то наше покояння,
Для покійних - зустріч з молодим.
Хай лунають дзвони поминальні -
Це потрібно мертвим і живим.


Рецензии