Жити

Ой, хочу жити,
хочу любити,
хочу дружити
і всіх оточити.

Так хочу жити,
що мушу любити,
потрібно дружити
і голосити.

Можливо жити,
нікого не любити,
ні з ким не дружити
і ні що не робити.

Але ж це також жити,
інакше жити.
Ми звикли стремитись,
когось любити.

А жити треба
і життя любити.
Найголовніший указ-
закон природи.

Що життя дає,
усе приймати.
Інакше буде,
біда до хати.

Живіте, люде!
Любіте жити!
Це найпрекрасніше,
що може бути1


Рецензии