Сунани Сафар

Лагь хьи вуна чан суна
Зун рекьел тамир вуна
К!ан яни ви рик/из зун
Санал жен к!ан яни чун?

Алат залай  гваз ви ич!и  гафар
Зун ви ч!алахъ туш къе  Сафар
Авай туш рагъ галачир марфар
Вахъ гаф авач ибур язва тапар

Зи рик/ т!армир вуна жейран
Ви буйдал зун хьанва гьейран
А заз килигзавай вилер катран
Фикирдай гъич акъатзавач яр

Ви гафарал  за ийида къе фикир
Ахпа жаваб агакьарда ваг
Жува жувни ак/ кумир факъир
Кьисмет ят!а чун жеда чаз

Пашман жедач вун к!ани яр
Зи гафарни туш гьич тапар
К!анивилиз зи авач кьадар
Вун женетдин къуш я Суна

Вач вун гила Сафар чи к!вализ
Килиг садра зи бубад чиниз
Разивал гуй жегьилрин к!анивиз
Ахпа гада фида зун ваз гъуьлуьз

Ви ч!ехибурни  рази я руш
Зун абуруз хьанва лап хуш
За илчияр ракъурда куьнал къе
Шадиз гьатда муьгьубаттдин  рекъе


Рецензии