як ти там?

як ти там, мій дорогий?
як ти милий, милий мій?
ти прости, що раніше не писала,
ти прости мене за все.
я тоді пішла так швидко,
і це була не вигадка

ти знаєш,
я кохаю тебе.
як і раніше кохаю.
а ти мене? ні?


Рецензии