Н коли не здавайся!

Вже пройдений новий етап шляху...
Ми блище до мети, ти лиш тримайся.
І не важливо, скільки кроків нам ще до верху,
Ти головне вір й ніколи не здавайся!
 
В нас непросте життя,
Комусь залишаться лиш мрії...
Отож вставай і бийся до кінця,
Не треба марно чекати в надії.
 
Дорогою,  якою б вона не була,
Ми завжди йдемо до своєї цілі.
І шлях один, і доля в нас одна,
І не злякають нас у морі хвилі.
 
У тих, хто вірить, завжди є мета,
За неї до останнього тримайся.
І хай якою вона буде не проста,
Ти головне вір й ніколи не здавайся!
               
                [15.07.2012]


Рецензии