мовчання поверни

розмірковувала я -
дощ мені був безпечний
а він всю ніч йшов
нанизав біль на краплі
і розчинив слова всі
і почуття витратив -
важке ім'я незрозуміле нічого
сховалася-втекла
і знову повернулась
риданню дивувалась
з тієї сторони
даремно розпластався
ридав своє ніщо
і мене поміняв
на ту що не почує
ту що не зрозуміє
не відрізнить німот
від криків і шепотінь
недбалих злих повторень
нескінченних довгот...
мовчання поверни


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.