сон тривожний впаде...

б'ється гілка у шибку, як птах переляканий,
просить прихисту в мене, у серця — жалю...
плаче ніч у долонях, світанком оплакана,
губить ноти печалі пітьмі-скрипалю.

Сон тривожний впаде на запалені скроні,
серед сотні уламків недобачених снів,
будуть снитись мені його теплі долоні,
будуть снитись листи з недоказаних слів...

10.02.2015


Рецензии