Неопределенность

Здається, часом, що живем в середньовіччі,
В епоху неосвіченості, темноти...
У боротьбі за сфери впливу, в протиріччях
Рішення мирного не можемо знайти.

ПОЛІТИКИ

На Мінські зустрічі ще теплиться надія.
На черевах амбіцій затягніть паски!
Доки примара миру ще жевріє,
Включайте мізки та домовтеся таки.

11.02.2015 8.25


Рецензии
переживания сердца...
скорей бы закончилась эта война...

Людмила Симиренко   12.02.2015 13:40     Заявить о нарушении