Стiна за спиною впаде

Стіна за спиною впаде

Стіна за спиною впаде,
Потоком кров ударить з тіла,
Заполонить усе навколо,
З безодні криком розірве,
Кайдани тяжкі і потворні,
У тіні швидко проросте,
Коріння жадібності, злості.
Весь час гримлять старі завіси,
Додолу спиться іржа,
А за спиною холод тягне,
Розбиті, вигнуті кістки.
Кипить ненависть у грудях,
Побиті ангели кричать,
Їх пір'я облітає небо,
А серед мертвих і сліпих,
У купі гною оживає,
Антихрист вичищає світ,
Обличчя змінює на дні,
Змією в'ється між людьми.


Рецензии