Kids are pleasant!

Procreate two, procreate three,
Procreate four little kids.
And don't forget to plant a tree.
That's everything what God needs.

Procreate four, procreate five;
Kids are much fun!Kids are pleasant!
Procreate more... It's only life
It's the heart-blood and God's present.

Kids are much fun; kids are the truth;
Kids are gifts, says the Torah!
God will take care! It's only true
What Rabbis told from the Gemarah!

(По мотивам "Дети -счастье"(на иврите))

Алексей Майер-Ландрут, февраль 2015


Рецензии
ИНТЕРЕСНЫЙ ОПЫТ! Обязательно обсудим некоторые детали при встречи.

Татьяна Рыжова 6   12.02.2015 18:10     Заявить о нарушении
Хорошо. Спасибо!

Эмиль Майер-Ландрут   12.02.2015 21:39   Заявить о нарушении