Iлюзii

Заплющте очі, так, всі ви - закрийте,
І хоч на хвильку уявіть,
Прекрасні, зимні, сніжні ночі,
І вас, з намогою сніжки ліпить.

Вам добре, вам приємно - чудно,
Ви, мов дитина, бавитесь в снігу.
Світ ліхтарів жовтавих затирає "нудно",
А білі оси опускаються в пургу.

І де-не-де ще видно зорі,
Ті найяскравіші із них,
Що мають силу скрізь прозорі,
Засніжені хмари світить.

Ви уявіть кохання, в ці хвилини,
Романтики наповнені й чуття.
І зрозумійте лиш єдине:
Відкривши очі, ви повернетесь в життя.


Рецензии