I tak mijaja dni

Siedze w barze, przy wodce szlocham
Dlaczego, kurwa, Ty mnie nie kochasz?!

Mysli ida do glowy, o przeszlosci z Toba
W glowie ciagle ciebie czuje, zawladnela; moja glowa.

I tak mijaj; dni, godzina za godzina
jestem tylko ja, ja i kurwa, tanie wino!

Nie ma miejsca na trunek, przelany wspomnieniami
Mimo to pije wode, za to, co bylo miedzy nami.

Spedzam czas przy barze, przy wodce szlocham,
Dlaczego, kurwa, Ty mnie nie kochasz?!

Zacinas deszcz srogi, jak stalem na wietrze,
Lecz takie uczucie, to wiesz co ja... (?) pieprze!

I tak mijaja mi, godzina za godzina
Jestem tylko ja, ja i kurwa, tanie wino!

Zaczynam powatpiewac, co ja robie w tym miescu.
Chlam, bo tak trzeba, a zgubilem sens juz.

Dlaczego tak pije, juz, kurwa, zapomnialem.
Lecz jedno jest pewne, nigdy Ciebie nie kochalem!

I tak mijaja dni, godzina za godzina
Jestem tylko ja, ja i kurwa, tanie wino!

2013 г. Совместное Арек Серёга Юзик


Рецензии