Райдуга

РАЙДУГА – ВЕСЕЛКА
     В СОНЯЧНІЙ ЗАГРАВІ
ВИГРАВАЛА  БАРВАМИ
     РАДОСТІ Й ВЕСНИ.
І ПТАШОК ВЕСЕЛИХ
     ЩЕБЕТЛИВІ ЗГРАЇ,
НАМ НА КРИЛАХ ПІСНЮ
     ПРО ЛЮБОВ НЕСЛИ.
РОЗЦВІТАЛИ МАКИ,
     ЧЕРВОНІЛИ В ЛУЗІ,
У САДУ ЧЕРЕМХА
     КИЛИМОМ ЦВІЛА.
І ПРОСИЛИ ГУБИ,
     НАЧЕ У НЕЗДУЗІ,
КРИХІТКУ ВОЛОГИ,
     КРИХІТКУ ТЕПЛА…
ДАЙ МЕНІ НАПИТИСЯ
     З ЧАШІ КРИШТАЛЕВОЇ.
ДАЙ МЕНІ ЗІГРІТИСЯ
     В СОНЦЯ НА ВИДУ,-
Я ПРОШУ У РАЙДУГИ,
    РАЙДУГИ ТРАВНЕВОЇ.
Я НАЗУСТРІЧ СОНЦЮ
     І ПІСНЯМ ІДУ…

       5.05. 1980.
       АСТОРСЬКА ЗБІРКА


Рецензии