Я благаю тебе, посмiхнись

Я благаю тебе, посміхнись,
Скільки б доля не дАла печалі.
На сьогоднішній день озирнись -
Неповторним відійде у далі.

Кожен день - твоє нове життя,
Проживай його тільки в любові.
І заради твого майбуття,
Най з натхненням зустрінешся знову.

Я благаю тебе, йди вперед,
Озирайся лиш тільки для того,
Щоб закутатись в спогадів плед
Та ясніше побачить дорогу.

10.02.2015


Рецензии