Микола та шкарпетки - укр яз

Так бува щодня в Миколи,
Спізнюється він до школи.
Він шкарпеток вдома має
Забагато, та не знає,
Як з них пару підібрати.
Смішно всім, якщо вбирати
Різни на обидві ноги!
Потребує допомоги.
Щоб не сталося кошмару
Підбери шкарпеток пару.

(Малюнок – Миколка і 10 шкарпеток. Дитина має з’єднати лінією однакові шкарпетки).


Рецензии