Послання апостола правди Владлена до володарiв Укр

_
Знущались над своїм народом
Ви, владарі, усі роки
Сусід не йшов на вас походом
Тутешні вам ламать пастки
_
Між вами і тружденним людом
Залізная була стіна
Ви свій народ змішали з брудом
Вже настраждався він сповна
_
Ви проливали кров народну
Не міг буть вічним злий ваш лад
Не стримать силу вам природну
Підйом минув ваш, зараз спад
_
Не мав народ, де захиститись
Від ваших слуг, його катів
Тепер дано вам кров'ю вмитись
Народу дочок і синів
_
Народ повстав, вже час розплати
Зі Сходу в величі іде
Не вічно вам людей вбивати
І не сховаєтесь ніде
_
Ви від ганьби і втрати влади
За вас вже вирішили все
Не допоможуть ні наради
Ні сила мир не принесе
_
Невже настільки ви дурні
Що марите знайти прощення
За стількох вбитих у війні
Не бачить вам благословення
_
Мерзоти вам не приховати
І весь народ не ув'язнити
Несете ви великі втрати
Не довго вашій владі жити
_
Війна трива, ви вже програли
Хоч ще вам довго воювать
Ніколи честі ви не мали
Лиш знаєте людей вбивать
_
Це не ваша війна, громадянська війна
Проти вас, проти вічной неволі
Несе звістку вона, ось вже правда луна
Ламає і зцілює долі
_
_
м. Кривий Ріг, 4 — 5 лютого 2015 р.


Рецензии