Дорослiшаймо

***
Ми дорослішаємо, а в очах дитинство,
Неначе тільки вчора були малі,
А сьогодні всі такі поважні, аж дивно,
Ми ж наче недавно були дітьми.

І всі ці проблеми: сім'я, робота, гроші,
Колись здавались мізерними такими,
А зараз в нашім житті головне діти,
Ми ж наче недавно самі були дітьми.

І життя "після" втрачає свої фарби,
Ми просто відались безкінечній біготні,
А зовсім не так давно, пам'ятаєш?
Ми ж були такими маленькими дітьми.

08.02.2014 р.
© Владислав Танцюра

Спільнота: http://vk.com/club77649976


Рецензии