сАкральНа сТЕжиНкА

Ця доріжка від скроні й до Серця:
Таємнича...чарівна...сакральна.
І воно дзеленчить битим скельцем,
Коли чує мій шепіт фатальний.
І воно стукотить пульсом в пальці,
Відчуваючи дотик брутальний.
Бо стежинка від цнот до коханців:
Є спокуса, як хіть, тріумфальна.
 


Рецензии