Маме

   Матері.
 

         Написано напередодні роковин смерті(15.02.2014) моєї матері Лавренчук
         Валентини Григорівни з роду Божковых.

Красива душею,- немов річка Десна,
Чиста,- як крапелька веселкової роси.
Матері другої в світі не знайти:
Грядки, квіти квітнуть та шумлять ліси-
Обабіч стежок, де пролягли Ваші сліди.
Народна мудрість в пісні ожива!-
Надхнення любові з Евминки і лугів,-
З батьком родинне щастя знайшла,-
В любові двома синами нагородив.
Молитва за краще наше буття,-
Лагідні рученьки,як їх забути!?
Вклоняемося низенько за наше життя!
Так прагнемо,голос матінки почути.

ФОТО НЕИЗВЕСТНОГО МОСКОВСКОГО ХУДОЖНИКА конца 50-х годов.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.