Про музику

Грає музика повсюду
Подобається всьому люду
Є там рок, метал і джаз
Поп, альтерн і навіть бас
Кожен може вибирать
Який жанр йому слухать
Бо тепер є така змога
І не потрібна допомога
Дітям, підліткам, старим
Відчуватись молодим
Як купують диск новий
Де не почують трек старий
І лиш вони, мелодію почують
То з мрій до спогадів кочують
І впаде крапелька сльози
Немов краплиночка роси
Від спогадів старих-сумних
Від не дівніх дій дурних
Які по дурості робили
Не розуміючи чинили
Але пісня все поборе
І навіть те найтяжче горе
Яке спокою не давало
А лише все надокучало
Але музика нам допоможе
О слава тобі милий, Боже
Що,Ти, нам дар це дарував
І через це не шкодував
Бо ми тебе там величаем
І всіх героїв воспіваєм
Тож цей нам дар не помішав
А лише нову силу дав


Рецензии