В цьому мiстi з тобою нас...

В цьому місті з тобою нас
Впізнають уже тротуари.
Бездоганність вбиває час.
Ідеальна ми, кажуть, пара.

Я питала у ліхтарів,
Де шукати тебе. Не знають…
Хтось прийшов, обійняв, зігрів…
То не ти, то моя уява.

Рвуться з серця тобі до ніг
Недопиті коханням вірші.
Я питала в німих доріг,
Кому ти зараз «мила» пишеш…

Силует у нічнім вікні –
Це не звичка, це вже безсоння.
Я шукаю тебе в пітьмі,
Грію об листопад долоні.

Чую кроки. Це ти прийшов?
Ти прийшов… Обійняв… Ти любиш…
Я в тобі розчиняюсь знов.
Я в тобі… Моя ніжна згубо!

Нашу дивну таку любов
Впізнають уже тротуари.
Ти приходиш, ідеш, і знов…
Ідеальна ми, кажуть, пара.


Рецензии