Мовчить мiй сiрий вiдчай пiд снiгами...

Мовчить мій сірий відчай під снігами,
Я звикла вже його не помічать.
Ховала осінь літо з журавлями
І поховала з ним мою печаль.

Ця шибка у вінках і переливах –
Як сподіванням визвана весна,
Як ненароком видумане диво
Замість цього бездумного вікна.

Дарма, що квіти мертві у віночку,
Що травень цей морозом віддиха,
Я в нім свою весну впізнати хочу,
Хай у думках поки, в надіях хай…


Рецензии