Мы шэ но з МышэЛыком вытялы й Вовка Ш

Ій як він нас ф гаршок...

Мы шэ но навчылыся бігаты пешшо.
Бо дэ ж ты быз хвайных мышов,
Шо лысом прыкыныця, в ліс понысэцця.
Оно шоп а ні в фота-шоп.

Як шо до розмовы про грошы от Гэршка,
То да, я готов.
І ота: сяодня
Цео-та нісьто-та
Нась Ціт не врубіль
А НІ дров Ж.

Цітов бо вж ув КосМась!
А цё там ва ў Доўську…
Дык я, гэта, как-та таво фш?
В дацане ні в Ані ні буду й ні й кроскі вс?
Эгэ! Я пабёг!

А тухель-то слёМані в моньк?
Нэ вэгорэ знов ж.
Як кажуць ва Опалі зь Крот.

Тудэма-сюдэма маманка за с крэмам
І вам на, Пашка, й торт.
А тута какой-та дурное Охрэмка ш.
А каш ф7 ву ноздр.

Н-да. Был Гасподзь в гаспадоф.
І скушал ій тфойРах са й сокм.
І зарас сцэ хоца таво з.
А ек шчэ с РачкОМ С.

Сам рушэ жэ всё:
Я буду в будд бог!
Ну-да. Буть сапох. А дэ бо ж Сапфо.
Но і оно во Сафокл.

…но вот: в нас ў Сянно шо-та Ж Ё?
А ву жырыновскых ны й Ёж К


Рецензии