Втаи зь грыхи сфае

: Ты чорт! Зарос бо в псэй

І я жыву сібе в раздолье!
А шо ж мні шэ кабы не есль.
І хваце ф7 тут сь хлебка й сольКІ ЗЬ.
Ага. Заўсёды е й цукерк
Такія, шо возьмэш бэз езв.

Санеты пеці ўсе мы здзесь
Гараздыя ля й цемр.
Бо как-та нада жэ надежд
Всылеты ув кабет,
Шо й бЮть даш Кобзаре…
Тым ж тапком, шчо дал сцервь.


Рецензии