Язновсиджу, всевтйжезал


Я знов сиджу,все в тій же залі
А серце наче не стучить
Суцільний страх, і чверть примари
Минуле навіть не болить.

Відкрию душу, ми всі смертні
Але сьогодні буду жить
І всі пісні,що попередні
Не так співались,як в цю мить

Забути все,що недоречно
Як завжди бути лиш собой
Іти туди,де безперечно
Мене чекають,і без зброй.


Рецензии