до нього

В тобі застигла вічність
Що стала серцем світу
І принципів сумісність
Сильніша навіть вітру

Тобі сьогодні двадцять
Які прожив ти гідно
Нехай тебе не стратить
Той біль,що непокірний

Моя душа в твоєї
Доречно заблукала
Я вільно шла б за нею
Хоча куди б не знала

В тобі застигла вічність
Ти ділишся зі мною
Моїх "кохаю" міцність
Хай лишаться з тобою


Рецензии