в йна, що нас зм нила

Зачинені двері нестримних емоцій
Немає застиглих,безмежних надій
У цьому безхатньому,темному році
Немає кому прокричати "постій"

Уйшли вони всі,без доль на долонях
Лише посміхалися нам зі світлин
А в мене пульсує питання у скронях
Чому 100 пішли - повернувся один?

Без жодних притензій я всіх розумію
І навіть людей,що не мають сердець
Хоч свого ніколи я,ні!-не закрию
Сторонніх хто біль відчуває - митець.


Рецензии