жал ю, що не маю крил...

Жалію,що не маю крил
Душа все кликає з собою
Жалію,що не маю сил
Підняти знову духу зброю

Жалію,що не так жила
Кохання плутала з війною
Жалію,що не там була
Коли весь всесвіт був тобою

Я не жалію битих крил
Душа мовчить,але без болю
Кохати я не маю сил
І в цьому люта долі зброя


Рецензии