Забути

Безумовність незрілих надій,
Неспроможність хоч щось повернути.
Зтерте щастя, ти більше не мій
Легше просто на віки забути

Ти скажи, як ти палко любив,
І в останнє цілуй мої очі
Те кохання -дитя літніх злив,
Нехай змиють вони те, що хочуть

Повертайся в майбутніх життях,
Де у буду чекати щоночі.
Ти впізнаєш мене по плечах,
Що в обіймах твоїх затріпочуть

І не час лікував, а - шляхи
По якиз забажала блукати
Зустрічаючи люті страхи
Моїм зціленням було мовчати

Я не знаю, кого полюбив
Та чи згадуєш той сніжний лютий
Чи торкають тебе миті злив,
Що мені не давали забути.


Рецензии