Пам ят1 Андр1я К

Сьогодні плачуть всі Карпати,
Дніпро  широкий, рідна хата,
І невгамовні серця воїв,
Серця дівочі в непокої…
Солдати б’ються  у двобої
І мовчки тужать за тобою,
Ридає  ридма вся родина -
Андрій, Кузьма наш в домовині…
І в путь останню проводжали
Тебе Майдан і всі львів’яни
Ти півжиття співав любов!
І твою пісню  чуєм знов….
Хвилюєшся за Україну,
Щоб кораблі не заржавіли,
Щоб твій народ не кинули,
Не розвели за спинами,
Щоби пишались Батьківщиною,
Щоб кожен був нормальним  сином
Для батька й неньки України
І сам собі був би  країною…
Не падав ти!. Не уставав!
Ти боронив в піснях наш край!
Тепер з небес будеш  співати
Словами, що вже не сказати…
Заплаче знову Україна,
Яку любив за очі сині,
І нове фото  із Кузьмою
В старі додасть хтось зі сльозою...


Рецензии