Крила

Крила мої...в руках їх тримаю,
І серце маленьке у пїр'ї тремтить,
Птах миру,свободи,якої не маю
На крилах моїх в височінь полетить,
Бо то мої крила,бо то я літаю,
Бо то стукотить в пір'ї серде моє
Бо то я щоночі цей світ покидаю,
Бо крила чужі - все,що в мене є.


Рецензии