Я - Украина

І навіть вірити не треба.. Бог в серці, я напевно знаю. Рука моя тримає Небо, ногами в Землю проростаю. І, навіть крізь полум'я болі, я відчуваю те, що свято: потік потужний - то є Воля, що будь- які розплавить грати. Я - Украіна, ніжна, сильна, я пройду все, що надається. Потужність моя - незупинна, бо проливається із серця.


Рецензии
Хорошие стихи! но почему над Украиной - символ Звезды Давида?

что, разве незалежная уже признала себя колонией Израиля?

Владимир Беспалов Барский   25.10.2015 22:14     Заявить о нарушении