Перед битвою укр

Пераклад зь беларускай на ўкраінскую зрабіла Аня Маліноўская. Шчыры дзякуй!

Перед битвою

Ти добре знаєш, де є вихід,
Коли був на дні.
Та звідки десь з'явились сили
Ні.

І як вогонь твоя журба пече,
Ти встав з колін, відкинув смуток -
Кохання в серці проросте
Молитвою.

У жилах знов весна пливе
Як в річці тій вінок
Вдихай очима небо:
Волі спраглої ковток
Перед битвою...


Рецензии