Pierad bitvaj biel

Ты ведаеш, дзе выйсьце,
калі быў на дне.
але адкуль узяліся сілы
не.

Твая пакута, як вагонь пячэ,
ты ўстаў з кален, адкінуў смутак -
каханьне ў сэрцы прарасьце,
малітвай.

Па венах зноў вясна плыве,
бы па рацэ вянок.
Удыхай вачыма неба:
вольнасьці глыток
перад бітвай....

11-2014,
Менск


Рецензии