Чистий початок

І шлях богатиря
Лежить через твій двір
Лишились ти і я
Як сонце біля зір.

Чистий початок

Є в Мені Отча сила
На полі зоранім стоїть
Курган – Юрка могила,
Ім’ям Георгія бринить!

19-21.04.2005р. по Р.Х.


Рецензии