Моя зiронька

                МОЯ ЗІРОНЬКА

           Моя зіронька світить у небі,
           Сріблом пливуть промінці,
           Зорі чарівні та ясні,
           Радують душі людські.


           Місяць грайливий та ясний,
           Водить танок в небесах.
           А на війні гинуть люди,
           Війна у людей на очах.

           Там де колишуться трави,
           Чути там спів солов'я.
           Чути, як грає там скрипка,
           Цеж Україна моя!

           Грає там скрипка і плаче,
           Жалю вона всім завдає.
           Мати за сином так плаче,
           Як на війну віддає.

           Люди, шануйте природу,
           Люди, цінуйте життя.
           Ми в цьому світі є гості,
           Всі  підемо в небуття.

           Праведно треба прожити,
           Важко пройти в житті шлях.
           Шлях цей тернистий, колючий,
           Б'є він й січе по очах.

           Отче, мій, Боже Небесний,
           Зорі хай сяють нам всім.
           Щоб жодна зірка не впала,
           Спаси, Боже, душі усім.


Рецензии
Очень красиво, мелодично, но как же больно читать. Лучше бы люди пели, а не воевали. Мира Вам и согласия.
С уважением.

Валентина Галицкая   04.05.2015 17:45     Заявить о нарушении
СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ ЗА ХОРОШИЕ СЛОВА, ПОДДЕРЖКУ. ДАЙ БОГ, ЧТОБ ЗАКОНЧИЛАСЬ ЭТА СТРАШНАЯ ВОЙНА.

Галина Полищук Ярмульская   04.05.2015 21:00   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.