Звiдки там вже знати...

Чи подруга ,чи дiвчина кохана,
Чи серйозна ти,чи сьогоднi жвава.
Кохаєш ти ,чи симпатизуєш,
Чи холодна,або гаряче ревнуєш.

Неважливо!Це так…пуста знегода.
Людина ходить де,та,що твого роду?
Замiж ти сьогоднi,,а, може, ще самотня?
Але таких як ти сама,бiльше,анiж сотня.

Звiдки вже дiзнатись,що до тебе щирi,
Може,хоче iншу,хоч до тебе милий?
Нащо так робити, мало хто вже знає,
Але роблять так! Й серце розриває.


Рецензии