Давайте спробуeмо жити

Давайте спробуємо жити

Давайте спробуємо жити,
Змінити ненависть і зло,
Спинити вбивство нам по силі,
Людську жадобу і терор,
Байдужість в серце не пустити,
Лишити радість на землі.
Триматись разом в час негод,
Жаліти немічних, слабких,
І в тяжкий час не відвернутись
Від батька й матері, й сестри,
До ніг схилитись Україні.
Давайте битися до смерті,
За рідне місто і село,
За віру, прапор і дитину,
Господь почує наші крики,
Примусить злого відступити.


Рецензии
Сейчас много зла на земле
и ненависти, Вы правы.
Хорошее стихотворение.
Удачи Вам.

Глебова Вера Ивановна   08.03.2015 00:36     Заявить о нарушении