Кузьме Скрябину

         Андрію Кузьменко(лідеру гурту "Скрябін")присвячується

               
Чи є у світі справедливість?
Чому ідуть із нього ті,
Хто має розум і сміливість
Шукати правду у житті?
Хіба є сенс у тому світі,
Як величезний корабель
Зтонув в самому життєцвітті,
Вступив із скелею в дуель.
А ті іржаві човненята,
Якими море аж кишить,
Якими земленька розп'ята,
Живуть квітуче й будуть жить!
Ти спи,мій друже!Світ не вічний.
Ми всі колись підем до дну.
А спадок твій живий,музичний,
Колись пробудить люд від сну.

6.02.2015.


Рецензии