Памяти А. Кузьменко

Душа не вмирає,
Душенька в музиканта вічна.
Навіть коли ти у раю,
А ми - тут, а ми - тут невтішні.

Душа не вмирає,
Поки живі слова, музика та пісні.
Нехай десять, два, рік минає,
Ти янголом приходь у сні.

Душа не вмирає,
Ти назавжди живий, молодий, усміхнений.
Твоє поле назавжди безкрає.
Ти - янгол. Ти назавжди теперь з крилами.


Рецензии