Життя

Лежиш,сидиш
Комп'ютер,ліжко
По коридору десь пробігла кішка
Послала мама в магазин
Скажи мені мій милий друже,
Чи не живеш ти як кретин?

Автобус,сумка
і білет
Четверта пара
Пачка сигарет
Скажи мені милий друже
Який в житті у тебе є приорітет?

Суботній вечір
Стара рубашка
Чотири фляшки пива
Будун,коротка юбка
І ще россолу чашка
Скажи мені мій милий друже,
Чи не жалкий ти,як мурашка?

А час летить немов комета
Ще один ранок
Біль
Самотність
І зім'ята стара газета
Не треба друже вже й казати
Бо тут вже треба промовчати
Життя пройшло
А ти лише збагнув
Що ти не жив,а просто був...


Рецензии