Три придурка

На екрані три придурка
  Фігурірують щодня
Обіцяю людям щасття
  Як спіймаемо коня
А кінь біга по Європі
  Гордо голову підняв
Знайшов тут він ринок
  Збита щоб возить сюди сміття
Захламили всю державу
  Рекетирують щодня
То вбивство, то насильство
  Нам Європа підкида
Ось до чого дожилися
  Українці трударі
Ніде гроші заробляти
  Тепер їздим ми туди.


Рецензии