Рибка золота

Запрокинув невід
   Ющенко в пруді
Хоче він впіймати
   Що-небуть собі
Дивиться у сітці
   Рибка золота
Що тобі ще треба
   Золота пита
Хочу щоб сказала
   Скільки ще мені
Бути президентом
   У моїй страні
Засміялась рибка
   І каже тобі
Два роки осталось
   Більше не проси
Ти пригрів зміюку
   На своїм плечі
За це і поплатишся
   Жінці що в косі
Відпустив він рибку
   Знову у той пруд
При мені хай плаває
   Бо ті не дадуть.


Рецензии