Я балансую на меж

Я балансую на межі
Розлука. Відстань. Біль в душі.
І коротесенькі розмови
Ніби кидаєш в мене словом.
І час летить, життя іде
Де ти? Де я? Кохання де?
Та бути сам уже звикаєш,
Не дзвониш і не сповіщаєш,
Що їв, як спав, як день пройшов,
Що загубив, а що знайшов.
І не питаєш як там діти,
Чи є що їсти, є що пити?
Робота заяняла весь час,
Нема хвилиночки на нас.


Рецензии