Метелики й волошки - укр яз

Подивіться трошки
На оті волошки,
Де один метелик сів.
Мабуть їстоньки схотів.

Порахуйте, любі діти,
Колоски, волошки-квіти,
Скільки крил метелик має,
Скільки ще комах літає?
(Малюнок – 3 волошки, 7 колосків, 1 метелик, 4 бджілки)


Рецензии