Украина!

На зоопарк схожа Україна,
всі ми сидимо за гратами,
ми не держава,бо ми -Руїна,
всі з технікою,ми з лопатами.

На яму схожа Україна,
всі ми по шию в багнюці,
і мова зовсім вже не солов'їна,
надаємо перевагу не повітрю,а пилюці.

На полігон схожа Україна,
воюєм не ми, але ми помираєм,
схаменіться, бо ми ж єдина родина,
самі вині, що таких керівників обираєм.

На поле схожа Україна,
і скоро воно проросте,
потрібна лиш води краплина,
і вмить вона пшеницею заросте.

На небо схожа Україна,
бо ми не залежим від когось,
і з'явиться мова солов'їна,
не дочекаєтесь,щоб ми розкололись.

На мене схожа Україна,
і нас таких мільйони,
не станемо ніколи на коліна,
наша держава - наші закони!


Рецензии