for TAO

Всі ми не ідеальні,
Але кожен цього вартий.
Ти, моя люба, незвичайна!
Це справді так! І це не жарти.

Твоя підтримка дає сили,
З тобою весело завжди.
Ми нарізно так довго жили,
Тепер ми друзі. Дива жди!

Тебе смішити не проблема,
Зі мною ти серйозна рідко.
Тобі пишу я цю поему,
Нехай коротку, але рідну.

Ти не сумуй, і не журись.
І від усіх ти не тікай.
І усміхайся. Ти борись,
Себе зламати ти не дай.

Ти пам'ятай, що ти найкраща,
Маленьке сонечко моє.
І наша дружба - радість наша.
Як добре, що ти в мене є!


Рецензии
Дуже мило і щиро. Дякую, Марі. І як завжди, творчих успіхів. З повагою.

Александр Литвинчук 7   14.02.2015 03:11     Заявить о нарушении
Дякую, Олександре) Дуже приємно) З повагою)

Марина Куриленко   08.03.2015 03:12   Заявить о нарушении