Лист до неба На пам ять Кузьм Скряб ну...

Ось він був,а вже його нема.
Співав він:"Спи собі сама,коли біля тебе мене нема"
Ми так само спимо одні.
Але під його пісні засинаємо.
Нам не вистачає його дуже!
Ми завжди його пам'ятаємо.
То був останній його концерт.
На якому його слухали,раділи.
А потім автомобіль- вщент.
 І все...люди,які любили-замліли.
Він співав дуже гарних пісень.
Але лиш "співав". :(
Під ці пісні засинали дітей.
І він про це знав.
Мільйони людей зараз над ним плачуть.
Тому що розуміють-більше не побачать.
Та й я сама сльозу пускаю.
Сумую. Плачу. Пам'ятаю.


Рецензии