Так буде тисячi вiкiв

Так буде тисячі віків

Земля прокинулась давно
І вітер розправляє крила,
Самотній птах на висоті,
Проймає свіжість і тремтить.

Кипить надія у душі,
Не хочеться зірватись з неба,
Щоб вітер розтягнув кістки,
Залишити навіки тіло.

Так буде тисячі віків,
Аж доки серце розірветься,
Забуде біль глуху і крик,
На небо чисте повернеться.

Неначе сон було життя,
А потім довге забуття,
Коротка зустріч на землі,
Останній і швидкий політ.


Рецензии
Пітьма віків нас огортає,
Лиш цятка світла є--життя.
А далі,потім--забуття...
Надія може не вмирає?
Та і вона за небокраєм
Мов іскра пада в небуття.

***
...Та доки живемо--сподіваємося.Удачі Вам,Михайло.

Юрий Трегубенко   03.03.2015 19:39     Заявить о нарушении