Ген й

Як сказав один
Літератор український:
"Якщо геній - тож пиши
Прозу, лірику, вірші.
А як ні, то геть з Олімпу,
Не хватає місця всім!"
Як на мене - та пиши,
Що душа твоя бажає.
Час іде та він рішає,
Хто з нас геній, а хто - ні.


Рецензии
Час іде - він вирішає,
Хто з нас геній, а хто - ні.

Николай Сысойлов   03.03.2015 20:48     Заявить о нарушении